breadcrumbs_revolution_theme

Skype for Business

Printr-o infrastructura de comunicatii sigura, adaptata cerintelor companiei Dvs., beneficiati de performante sporite si de reducerea costurilor.

Intilniri Skype

Skype for Business din Office 365 ofera o solutie completa pentru intilniri online. intilnirile Skype ofera conferinte audio, video si web pe internet, oferind posibilitatea de a planifica o intilnire in avans sau de a incepe una oricind. Pina la 250 de persoane se pot alatura la o intilnire utilizind smartphone-uri, tablete, PC-uri, telefoane si dispozitive pentru sali de intilnire.


Alaturare cu o singura atingere

  Va alaturati cu usurinta cu o singura atingere sau faceti clic din calendar, mementoul de intilnire sau clientul Skype for Business.


Continut video HD cu mai multi participanti

  Faceti din redarea video o parte mai naturala a afacerilor si colaborarii zilnice, cu o rezolutie de 1080 p si pina la 6 persoane afisate live, simultan.


Partajarea continutului

  Concentrati-va asupra lucrurilor pe care le realizati impreuna, chiar si atunci cind sunteti departe, cu elaborarea prin colaborare in timp real, partajarea desktopului, partajarea aplicatiilor si prezentarile PowerPoint integrate.


Difuzarea intilnirii Skype

  Difuzarea intilnirii Skype extinde intilnirile Skype la maximum 10.000 de participanti pentru webinare, intilniri cu tot personalul si alte prezentari de tip unu-la-mai-multi. Optiunile de planificare va permit sa limitati participarea la persoanele din organizatia dvs. sau sa o deschideti pentru toti cei de pe internet.


Controale de producator integrate

  Prezentati in Skype for Business si gestionati intreaga experienta, utilizind o singura atingere pentru a alege cind vad participantii videoclipul, continutul sau pe ambele. Nu este necesara invatarea niciunui instrument separat.


Redarea in flux prin Azure

  Va alaturati difuzarii utilizind un iowser, de pe aproape orice dispozitiv, si urmariti in timp real sau in reluare, cu ajutorul livrarii de inalta performanta a continutului furnizata de Microsoft Azure. Puneti in pauza, derulati inapoi si repede inainte cu o singura atingere.

  Particularizarea experientei

  Dati glas publicului difuzarii cu ajutorul sentimentelor in timp real si a sondajelor furnizate de Bing Pulse. Cu Yammer, puteti permite ca publicul sa poarte conversatii. Adaugati un URL unic la difuzare, pentru a ajuta publicul sa treaca mai usor la pasul urmator.


Conferinte PSTN de la Microsoft

  Conferinte PSTN de la Microsoft permite oricui sa se alature la intilniri Skype utilizind doar un telefon. Este util pentru a va alatura oricind considerati ca este mai convenabil un telefon decit o tableta sau un PC sau din orice loc fara acces la internet.


Numere de dial-in locale

  Va alaturati cu usurinta utilizind numarul de dial-in inclus automat in fiecare invitatie de intilnire Skype si alegeti un numar de dial-in local din multe tari din intreaga lume pentru a reduce tarifele telefonice.

Dial-out simplu

  Adaugati o persoana la o intilnire Skype in timp real, tastind pur si simplu numarul sau de telefon. Skype for Business il formeaza pentru dvs.


Lista de nume si controale pentru intilniri

  Utilizati lista de intilniri Skype for Business pentru a vedea cine s-a alaturat la intilnirea de pe internet si prin telefon, pentru a vedea cine vorbeste si pentru a dezactiva sonorul persoanelor din medii zgomotoase, daca este necesar.


Dispozitive pentru intilniri Skype

  Extindeti experienta intilnirilor Skype la toate spatiile de intilnire, cu partajare audio, video HD si de continut.


Microsoft Surface Hub

  Valorificati puterea grupului cu Microsoft Surface Hub, un dispozitiv puternic de colaborare in echipa, proiectat pentru a sustine in mod natural echipele.


Polycom Roundtable 100 pentru Skype for Business de la parteneri

  Transformati spatiile de intilnire de la zone mici la sali de conferinta mari cu o experienta Skype for Business imbogatita, colaborativa, simplu de utilizat, de implementat si de gestionat. incepeti intilnirile la timp prin asocierea cu o singura atingere, apoi proiectati instantaneu ecranul in sala si partajati-l cu participantii de la distanta prin intermediul clientilor Skype for Business de pe smartphone-uri sau laptopuri. Selectati sistemul potrivit si perifericele audio si video de la unul dintre partenerii nostri, Logitech, Crestron si Polycom.