breadcrumbs_revolution_theme

SharePoint Online

Creati cu usurinta site-uri si portaluri de echipa pentru a descoperi, partaja si colabora la continut cu colegii din interiorul si din afara organizatiei dvs. de pe orice dispozitiv.SharePoint Online furnizeaza caracteristicile puternice SharePoint fara cheltuieli generale asociate cu gestionarea infrastructurii pe cont propriu. Optiunile de gestionare flexibile va asigura ca inca pastrati controlul necesar pentru indeplinirea cerintelor de conformitate ale organizatiei dvs. Puteti cumpara SharePoint in cloud ca oferta individuala sau ca parte a unei suite Office 365, caz in care, de asemenea, puteti obtine acces la Exchange, OneDrive pentru business, Skype for Business, clientii Off

Acces de oriunde

Aveti nevoie sa ramineti productivi oriunde va duce viata si acum este posibil acest lucru cu noua aplicatie SharePoint (incepind cu trimestrul 2 al anului 2016). Este ca si cum ati avea intranetul firmei in buzunar, oferindu-va acces de oriunde la echipa si la resursele organizationale necesare pentru a lucra.

Colaborare fara sincope

Site-ul actual de echipa SharePoint este nucleul de continut al echipei dvs. Este locul unde toate persoanele cu care lucrati atit din interiorul si din afara organizatiei lucreaza impreuna in timp real, pentru a crea si partaja continut utilizind aceleasi instrumente Microsoft Office familiare pe care le utilizati zilnic.

Inteligenta si puncte de vedere

Inteligenta furnizata de Office Graph face ca SharePoint sa fie complet diferit de orice altceva. Cu noul SharePoint acasa (incepind cu trimestrul 2 al anului 2016) puteti mentine contactul cu toate echipele si proiecte diferite la care lucrati, prin fluxurile de activitati si recomandari bazate pe asocierile dvs. cu alte persoane si continutul la care acestea lucreaza.

Securitate si conformitate la nivel de intreprindere

Astazi, mai mult decit oricind, intreprinderile au nevoie de o solutie scalabila care indeplineste cerintele de securitate si de conformitate, asigurind in acelasi timp aplicarea politicilor unificate la fiecare volum de lucru si pe fiecare dispozitiv. SharePoint ofera cea mai buna securitate din aceasta clasa, cu peste un deceniu de experienta in crearea de programe software si servicii online pentru intreprinderi. Utilizatorii finali obtin productivitatea pe care au solicitat-o, in timp ce departamentul IT obtine cerintele de securitate si conformitate in cloud pe care le solicita.