breadcrumbs_revolution_theme

Parteneri tehnologici

Am cautat intotdeauna sa selectam tehnologiile cu care lucram in functie de relevanta si beneficiile pe care le pot aduce clientilor si partenerilor nostri, pastrand in acelasi timp accentul pe maturitatea solutiilor si suportul oferit in procesele operationale.

Suntem convinsi ca succesul proiectelor de infrastructura IT depinde in mare masura de certificarile echipelor de implementare si suport, precum si de experienta acumulata in proiecte similare. De-alungul timpului, specialistii PRIDE SYSTEM au dobandit experienta consistenta pe tehnologiile de baza, pe care o punem la dispozitia Dvs. pentru a accelera maturizarea si eficientizarea proceselor IT din cadrul companiei. Echipele noastre de suport se remarcă printr-o vastă expertiză asupra solutiilor oferite de companiile :

Microsoft

Pe parcursul a peste zece ani de parteneriat, am construit alaturi de Microsoft un parteneriat durabil si o relatie profesionala stransa, pentru a oferi clientilor nostri acces permanent la tehnologie si servicii de cea mai buna calitate. Experienta indelungata in implemenarea solutiilor Microsoft asigura echipei noastre competente transferabile, de la o solutie sau tehnologie la alta, care aduc plus valoare sistemelor construite.

COMPETENTE:

 • Silver Cloud Productivity
 • Silver Small and Midmarket Cloud Solutions
 • Silver Cloud Platform (in progress)
 • Silver Collaboration and Content (in progress)
 • Silver Datacenter (in progress)
 • Silver Messaging (in progress)
 • Silver Software Asset Management (in progress)
 • Authorization Education Partner

MikroTik

Prin statutul de MikroTik Certified Partner, companie recunoscuta astazi ca fiind una din cele mai avantajoase alternative la echipamente de retea ca routere, switch-uri cu management si sisteme radio (wireless) foarte scumpe ce se afla la momentul actual pe piata. Detinem certificarile si avem experienta necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru toate produsele Mikrotik RouterBOARD al unei dintre cele mai raspindite solutii de incredere pentru afacerea Dvs.

GlobeSSL

Prin statutul de GlobeSSL Authorized Reseller Dvs. obtineti cele mai accesibile certificate SSL larg raspandite si considerate ideale pentru afaceri online si e-commerce. Clientii Dvs. pot cumpara cu incredere, stiind ca datele lor personale vor fi protejate pe orice pagina securizata. Totodata Certificatele SSL ajuta acum la o pozitionare mai buna in Google.

Polycom

Prin statutul Polycom Authorized Reseller cu specializare Unified Communications, detinem certificarile si avem experienta necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru solutiile Polycom de teleprezenta, audio si videoconferinte.

ACREDITARI:

 • Voice over IP (VoIP) Sales Training Course and Exam
 • Voice over IP (VoIP) Pre-Sales Technical Certification

Bitdefender

Prin statutul de BitDefender Silver Certified Partner, detinem certificarile si avem experienta necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru toate produsele al unei dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate informatica atestate pe plan international.

CERTIFICARI:

 • Security for Service Providers Certification (Business MSP)
 • Business Portfolio Certification (Business)
 • Classic Line Certification (Consumer Products)

CISCO

Parteneriatul cu partenerul tehnologic Cisco Systems, lider mondial in domeniul echipamentelor de retea are la baza dorinta impartasita de ambele companii de a aduce pe piata din Republica Moldova cea mai noua tehnologie in domeniul comunicatiilor.

WHMCS

Prin statutul de WHMCS Authorized Reseller al celui mai complex si mai accesibil program de administrare hosting, comenzi, activari, facturi, plati si suport tehnic cu interfata web total integrabila in orice tip de site si compatibila cu majoritatea functiilor cPanel. Avem experienta necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru solutia WHMCS cu ajutorul careia administrarea unui business de hosting devine usoara si profesionista.

HPE

Parteneriatul cu partenerul tehnologic Hewlett Packard Enterprise (HPE), detinem experienta si certificarile necesare pentru a va asigura accesul la cea mai avansata tehnologie oferita de cea mai mare companie de tehnologie din lume si o recuperare a investitiei pe termen lung clara. Pe parcursul anilor, am dezvoltat o relatie de lucru foarte buna cu HPE, pentru ca Dvs. sa beneficiati de solutia perfecta, conform cererii Dvs. si la pretul corect.

Foscam

Prin statutul de Foscam Authorized Reseller al unui din cei mai ambitiosi furnizori mondiali de produse si solutii de supraveghere video. Avem experienta necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru solutiile de supraveghere video, precum si proiectarea si fabricarea unui linii intregi de produse inovatoare de supraveghere video.Oferim nu numai solutii IT pt. business-ul Dvs., dar si dispunem de propriul Service Centru!

Prin statutul de Centrul National de Service Nikon si Fujifilm in Republica Moldova, contractat din 2006 de Distribuitorului Oficial in Republica Moldova S.C. Argodisc S.R.L. , actual MERAXA TRADE S.R.L. PRIDE SYSTEM SRL oficial autorizat sa execute reparatii Nikon, Fijifilm de cand a inceput si vanzarea in mod oficial a acestor produse in Republica Moldova. Din 2014 suntem si Centru de Service Manfrotto parte a Vitec Group PLC lider mondial in fabricarea echipamentelor de studio si iluminat, suporturi pentru camere ca: capete fluide, picioare, trepiede foto/video profesionale e.t.c.