breadcrumbs_revolution_theme

Open Value Subscription - inchiriere de software Microsoft

Modelul Open Value Subscription pentru inchiriere sau leasing de software ofera companiilor posibilitatea de a folosi cele mai noi tehnologii Microsoft pe baza unei plati anuale sau achizitionand licentele in rate. Contractele OVS se semneaza pe o perioada de 3 ani. La sfarsitul perioadei, clientul are optiunile de a prelungi contractul, de a achizitiona licentele perpetue sau de a renunta cu totul la software-ul inchiriat.

Avantajul financiar

 • Subscriptia pentru software reprezinta un cost, nu o investitie ce se poate devaloriza in timp. Platiti software-ul esalonat si puteti reinvesti banii pe care altfel ar trebui sa-i alocati licentierii. Spre comparatie, licentele preluate prin Open License se platesc integral la momentul achizitiei.

Acces la tehnologie, standardizare, libertatea versiunilor

 • Pe toata perioada contractului, aveti acces la cele mai noi tehnologii. Upgrade-ul de tip Software Assurance este inclus in program, deci veti putea folosi ultimele versiuni ale produselor inchiriate.
 • De fapt, aveti libertatea de a folosi orice versiune a unui produs inchiriat. Drepturile de upgrade sau downgrade sunt incluse.
 • In felul acesta, va puteti standardiza versiunile instalate in retea, pentru a evita problemele de incompatibilitate. si puteti trece la cele mai noi versiuni atunci cind aveti nevoie si conditiile va permit.

Gestiunea simpla a licentelor si a bugetului pentru software

 • Toate calculatoarele intr-un singur contract, toate produsele software in aceeasi licenta. Toate beneficiile aditionale Software Assurance sunt incluse sub aceeasi "umbrela". Pe site-ul VLSC aveti si aplicatia de gestiune a licentelor de volum si a beneficiilor asociate.
 • Iar plata se face o singura data pe an, dupa o formula simpla de calcul. Deci o mai buna predictibilitate a cheltuielilor alocate pentru IT.


De ce ati alege inchirierea - avantaje prin leasing software

Utilizare imediata a tehnologiei

 • Produsele incluse in contractul OVS pot fi utilizate imediat, platind o suma mai mica decit valoarea totala a licentelor daca ar fi achitate imediat, ca la cumpararea prin Open License sau FPP.

Planificare bugetara simpla

 • Rata anuala se calculeaza dupa o formula simpla: ce produse, pe cite calculatoare in anul respectiv. Dreptul la upgrade implicit elimina necesitatea planificarilor suplimentare.

Facilitatea pentru PC-uri noi aduse in contract

 • Daca reteaua se extinde intr-un an, produsele software incluse in contract pot fi folosite imediat pe noile PC-uri, in mod legal. Rata se ajusteaza numai la aniversarea urmatoare a contractului, platita in avans pentru urmatorul an. Nu trebuie sa platiti software-ul imediat ce aduceti un nou calculator in retea.

Financiar vorbind...

 • Subscriptia pentru software reprezinta un cost, nu investitie ce se poate devaloriza in timp. Platind esalonat, clientul poate reinvesti in cei 3 ani banii pe care altfel i-ar aloca licentierii.

Infrastructura IT flexibila si standardizata

 • Instalind aceleasi versiuni in intreaga retea sunt evitate problemele de compatibilitate. Standardizarea reduce semnificativ acel TCO, cheltuielile totale cu exploatarea unui echipament pe toata durata de viata a acestuia. in plus, sistemul informatic va fi permanent in pas cu cele mai noi tehnologii atunci cind aveti nevoie de ele.

Drepturi la upgrade incluse

 • Ratele anuale includ Software Assurance. Pe linga drepturile de upgrade la cele mai recente versiuni aparute pe parcursul contractului, aveti acces la toate celelalte beneficii asociate.

Gestiunea simplificata a licentelor

 • Gestiunea licentelor este deseori dificila; cei mai multi din clienti aloca resurse importante sau apeleaza la partenerii nostri pentru aceasta sarcina.
 • La OVS, toate licentele sunt cuprinse intr-un singur contract. Detaliile despre licente, rate, perioada contractuala etc se pot consulta online direct pe site-ul VLSC, gratuit. PC-urile din contract pot rula oricare din versiunile produselor inchiriate, deci nu e necesara o evidenta a versiunilor.

Administrarea online a contractului

 • Accesind site-ul Volume Licensing Service Center pe baza contului Microsoft si a numarului de contract, IT managerul unei organizatii poate consulta detaliile contractului sau folosi beneficiile aditionale asociate. Urmariti pagina cu detalii despre administrarea contractului.

Semnarea unui contract Open Value Subscription permite companiilor posibilitatea de a face economii importante in achizitionarea dreptului de folosire a produselor Microsoft precum si posibilitatea obtinerii avantajelor maxime oferite de implementarea celor mai noi tehnologii.