breadcrumbs_revolution_theme

Microsoft Azure

Microsoft Azure este o platforma cloud deschisa si flexibila, care ofera toate componentele necesare pentru crearea, implementarea si gestionarea rapida a solutiilor cloud. Platforma Cloud Azure ofera o gama larga de servicii bazate pe consum pentru diferite aplicatii, solutii de calcul, solutii de storage si solutii de retea. Puteti dezvolta aplicatii utilizand orice limbaj de programare, instrument sau platforma; de asemenea puteti integra aplicatiile din cloud cu infrastructura IT existenta.

Fie ca aveti nevoie de solutii cloud rezistente pentru storage, backup si data recovery, sau doriti sa creati si sa implementati aplicatii flexibile, scalabile la orice dimensiune fara timpul si costul necesare gestionarii infrastructurii, Microsoft Azure este solutia complexa care imbina perfect solutii on premise, solutii de virtualizare si solutii cloud. 

Va putem ajuta sa migrati la Microsoft Azure in timp util pentru dumneavoastra. Veti putea usor utiliza serviciile cloud, alaturi de restul solutiilor on premise pe care deja le aveti!

De ce Microsoft Azure?

 • Este compatibil cu orice sistem de operare si programare.
 • Serviciu permanent disponibil, fara intreruperi de activitate (garantat financiar, in cazul in care exista intreruperi de activitate, Microsoft garanteaza despagubiri)
 • Integrare cu Office 365, pentru a putea utiliza mai usor aplicatiile cu care utilizatorii sunt deja familiarizati.

Ce veti obtine daca implementati Microsoft Azure?

...comunicare, control si libertatea de a alege! Azure ofera libertatea totala de a alege si de a te adapta la evolutia pietii si de a deveni astfel, o organizatie moderna orientata spre inovare si succes.

Cost control si servicii cloud scalabile

 • Costuri mici de la inceputul proiectului, platiti cat consumati, TCO optim (reduceti sau cresteti costurile in functie de cat consumati)
 • Licente incluse. Scapati de gestionarea acestora, prin intermediul Azure puteti folosi si masini virtuale cu alte tipuri de licenta decat Microsoft
 • controlul resurselor alocate si scalabilitate

Cloud privat, hibrid sau public?

 • testati-l! Puteti sa faceti apoi migrarea la Microsoft Azure cand doriti si cu infrastructura IT deja existenta;
 • investitii minime in infrastructura

Ce puteti realiza utilizand Azure?

 • Construiti infrastructura! Programati masini virtuale si aplicatii rapid, integrate cu ce aveti on premise; Dezvoltati aplicatii moderne! Android, iOS si Windows la degetul mic, utilizand serviciile cloud integrate (web, mobile, media, solutii de business);
 • Analizati profesionist! Obtineti rapoarte bogate si customizate dupa preferinte;
 • Gestionati identitatea si accesul! Puteti crea semnaturi unice sincronizate intre conturile de Microsoft Azure, Office 365 si numeroase alte aplicatii Saas (Salesforce, Google Apps, Dropbox, etc).