breadcrumbs_revolution_theme

Licente Microsoft OV (Open Value )

Licentele OV sunt un acord destinat organizatiilor cu 5 sau mai multe PC-uri si este potrivit pentru intreprinderile cu flexibilitate pentru a raspindi plati si care doresc sa fie la curent cu cele mai recente software-uri. Costul acestor licente este impartit in mod egal pe parcursul a trei ani, la sfirsitul carora compania detine licentele. OV inlocuieste schema de licentiere de volum MYO.

Conditii generale de acord

  • OV este un acord de trei ani. La sfirsitul acestei perioade, exista o optiune de reinnoire pentru unul sau trei ani, ceea ce va permite in mod automat sa primiti in continuare upgrade-uri perioada extinsa aleasa. in cazul in care clientul alege sa nu reinnoiasca, licenta devine perpetua, astfel incit sa se poata utiliza in continuare cea mai recenta versiune de software instalata. Clientul poate adauga in orice moment pe parcursul perioadei de trei ani, alte produse in contract.

Intretinere si upgrade-uri

  • Dreptul de a upgrada la cea mai recenta versiune de software este garantata clientilor pe intreaga perioada a acordului. Suportul Microsoft include gratuit un minim de doua apeluri incidente pe zi. Optiunea de lucru la domiciliu este inclusa pentru angajati, deasemenea si eLearning & Training vouchers, la utilizarea in cadrul companiei.

Instalarea

  • Kit-urile pentru produsele de calificare sunt expediate in mod gratuit. Kit-urile pentru produse suplimentare sunt taxate separat.

Avantajele licentelor Microsoft OV

  1. Drepturi automate de a primi actualizari de software + Software Assurance inclus pe fiecare licenta.
  2. Mod simplu si rentabil de bugetare odata cu cresterea perioadei de utilizare.
  3. Usor de gestionat.
  4. Taxele anuale sunt fixe pe termen de trei ani de acord.
  5. Licentele sunt perpetue, astfel incit clientul detine toate licentele cumparate.