breadcrumbs_revolution_theme

Exchange Online

Microsoft Exchange va permite sa efectuati mai multe, cu o experienta de e-mail imbogatita, de clasa business, pe telefoane, tablete, computere desktop si web.

Lucrati mai inteligent oriunde, cu un e-mail gazduit pentru business.

  • Bucurati-va de capacitatile de e-mail pentru intreprinderi cu cutii postale mai mari si mai sigure
  • Experimentati o mai buna colaborare cu partajarea de documente
  • Adaugati caracteristici imbunatatite de arhivare, securitate si conformitate

Securitate si fiabilitate

Exchange Online contribuie la protejarea informatiilor dvs. prin intermediul capacitatilor complexe. Filtrarea antimalware si antispam protejeaza cutiile postale. Capacitatile de prevenire a pierderii datelor impiedica utilizatorii sa trimita din greseala informatii sensibile catre persoane neautorizate. Datele dvs. sunt protejate de servere redundante la nivel global, capacitati de calitate superioara de recuperare dupa dezastru si o echipa de experti de securitate care monitorizeaza permanent Exchange Online. Iar cu un timp de functionare garantat de 99,9% si un acord la nivel de serviciu sustinut financiar, puteti conta pe un e-mail permanent functional.

Pastrati controlul

Mentineti controlul asupra mediului dvs. in timp ce obtineti avantajul gazduirii e-mailului pe serverele Microsoft. Gestionati organizatia eficient cu centrul de administrare Exchange, o interfata usor de utilizat, bazata pe web. Rulati Descoperirea informatiilor electronice la nivel local pentru datele Exchange, SharePoint si Skype for Business dintr-o interfata unica, prin Centrul de descoperirea informatiilor electronice. Pictograma SfatEcran Cu politicile pentru dispozitive mobile, puteti sa creati liste de dispozitive mobile aprobate, sa aplicati blocarea prin PIN si sa eliminati date confidentiale de firma de pe telefoanele pierdute. Iar asistenta telefonica de nivel IT este disponibila 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamina.

Simplu de utilizat si de intretinut

Este mai usor ca oricind sa le oferiti utilizatorilor e-mailul de business de care au nevoie pentru a ramine productivi. Aplicarea automata a corectiilor de sistem reduce timpul si efortul necesar pentru intretinerea sistemului. Oferiti utilizatorilor o arhiva locala, astfel incit sa poata pastra toate datele importante intr-un singur loc. si le oferiti acces de oriunde la e-mail, calendar si persoanele de contact, pe toate iowserele importante si pe toate dispozitivele. Integrarea cu Outlook inseamna ca acestia se vor bucura de o experienta de e-mail complexa si familiara, cu acces offline.