breadcrumbs_revolution_theme

Cloud Solutions

Microsoft Office 365

 • Cu Office 365 aveti intotdeauna cele mai recente versiuni ale aplicatiilor Office familiare, indiferent ce dispozitiv utilizati: PC sau Mac, tableta sau telefon, economisiti pana la 90% din costul licentelor pachetelor de oficiu standard.
 • Ca alternativa reala a pachetelor de licente standarde pentru oficiu contra unui pret de 476$, propunem inchirierea acestora incepind cu 6.4$ lunar (cu achitarea anuala) pentru fiecare utilizator a Office 365

Microsoft Azure

 • Microsoft Azure este o platforma de Cloud deschisa şi flexibila care va permite sa dezvoltati, sa implementati şi sa gestionati rapid aplicatii intr-o retea globala de centre de date gestionate Microsoft. Dezvoltati aplicatii folosind orice limbaj, instrument sau cadru. Puteti integra aplicatiile publice din Cloud in mediul IT existent.

Windows Intune

 • Microsoft Intune este o solutie de management in cloud care se adreseaza, in primul rand, intreprinderilor mici si mijlocii si prestatorilor de servicii care doresc sa gestioneze pana la 500 de calculatoare care ruleaza un sistem de operare Windows. Distributia se face printr-un sistem de abonament, in care se stabileste un cost lunar fix/PC iar durata minima de abonare este de un an.
 • Sistemul de operare Windows este de asemenea inclus in pachet.
 • Microsoft Intune, consola de administrare bazata pe web va ofera posibilitatea de a gestiona in mod eficient si simplu atat PC-urile din organizatia dvs. cat si dispozitivele Windows Phone 8, Apple iOS si Android. Puteti incarca si publica pachete software, puteti configura si rula politici de management si securitate si puteti face inventarul activelor hardware si software ale companiei fara a avea nevoie de o infrastructura on-premises.

CRM Online

 • Microsoft Dynamics CRM Online este versiunea in cloud a Microsoft Dynamics CRM 2011.
 • Cu Microsoft Dynamics CRM Online veti beneficia de un software tip CRM puternic, livrat ca un serviciu cloud de la Microsoft, ce ofera utilizatorilor acces instant, de oriunde.

        Licentiere:

 • Fiind un serviciu in cloud, licentierea este de tip subscriptie.
 • In cazul contractelor de volumn, Microsoft Dynamics CRM Online este elibigil pentru achizitie prin Enterprise Agreement si Campus & School Agreement.
 • In completarea achizitiei de software Microsoft Dynamics CRM Online, Softline va ofera asistenta si consultanta pentru implementarea cu succes a solutiei Microsoft Dynamics CRM Online in compania dvs.

Project Online

 • Ca parte integranta a Office 365, Project Online ofera aproape toate functiile de proiectare si de gestionare a portofoliului prin intermediul browser-ului. Aceasta solutie noua, bazata pe cloud, ofera multe din aceleasi caracteristici si beneficii ca si Project Server 2013 instalat local .

Visio Online

 • Simplificati si comunicati informatii complexe cu diagrame legate la date, pe care le puteti crea cu doar citeva clicuri. Visio face mai simple diagramele, indiferent daca doriti sa capturati rapid o schema logica pentru care ati facut brainstorming pe o tabla alba, sa mapati o retea IT, sa construiti o organigrama, sa documentati un proces de business sau sa desenati un plan de nivel, Visio va ajuta sa lucrati vizual.

Services Provider License Agreement (SPLA)

 • (SPLA) este pentru furnizorii de servicii si pentru furnizorii independenti de software (ISV) care doresc sa acorde licente celor mai noi produse eligibile Microsoft pentru a furniza servicii de software si de a gazdui aplicatii pentru clientii finali.