breadcrumbs_revolution_theme

Cloud Computing

Transformarea IT-ului dintr-un furnizor de aplicatii si suport intr-un furnizor de servicii

  • Departamentul IT devine furnizorul tuturor serviciilor IT din organizatie, care pot fi dezvoltate, personalizate si scalate rapid, functie de cerintele de afaceri;

Alinierea departamentului IT&C la nevoile de afaceri ale organizatiei

  • Prin Private Cloud, IT-ul pune la dispozitia afacerii instrumentele de care are nevoie pentru inceperea unui proiect nou, extinderea sau comprimarea activitatii, deschiderea unei unitati noi, integrarea unei companii achizitionate, etc. De asemenea, in functie de nevoile reale si de cerintele venite din partea utilizatorilor, IT-ul poate aloca dinamic resursele din cadrul organizatiei.

Trecerea IT-ului din zona de centru de cost in centru de profit

  • Modelul Private Cloud permite departamentului IT sa monitorizeze utilizarea serviciilor IT in organizatie si sa factureze fiecare departament, functie de serviciile folosite.

Revolutionati modul de functionare si organizare a departamentului si a resurselor IT, beneficiind concret de:

Cresterea Flexibilitatii Afacerii. Siguranta, Incredere si Stabilitate

  • Prin Cloud, beneficiati de control total si stabil asupra propriilor date, aplicatii si resurse, precum si a modului in care acestea sunt accesate, in conditii de siguranta si incredere.

Scaderea Costurilor

  • Printr-un data center ce necesita cu pana la 85% mai putine servere, switchuri, costurile aferente consumului de energie, depozitare si mentenanta, scad cu pana 80%.

Cresterea Satisfactiei Utilizatorilor Finali

  • Prin acces securizat, de oriunde, la toate resursele de care au nevoie si adaptarea rapida a serviciilor la nevoile lor punctuale.

Solutii din portofoliul nostru:

  • Microsoft Office 365, Windows Azure, Windows Intune , CRM Online, Project Online, Visio Online, Services Provider License Agreement (SPLA)