breadcrumbs_revolution_theme

SharePoint Online

Microsoft SharePoint este un serviciu bazat pe cloud care ajută organizațiile să partajeze și să gestioneze conținut, cunoștințe și aplicații.

Creați cu ușurința site-uri si portaluri în echipa pentru a descoperi, partaja si colabora la conținut cu colegii din interiorul si din afara organizației dvs. de pe orice dispozitiv. SharePoint Online furnizează caracteristicile puternice fără cheltuieli generale asociate cu gestionarea infrastructurii pe cont propriu. Opțiunile de gestionare flexibile va asigura ca încă păstrați controlul necesar pentru îndeplinirea cerințelor de conformitate ale organizației dvs.

Ce obțineți?

  • Acces de oriunde

Acum este posibil să rămâneți productivi oriunde vă aflați cu noua aplicație SharePoint (începând cu trimestrul 2 al anului 2016). Este ca si cum ați avea intranetul firmei in buzunar, oferindu-vă acces de oriunde la echipa si la resursele organizaționale necesare pentru a lucra.

  • Colaborare

Site-ul SharePoint este nucleul conținutului echipei dvs. Este locul unde toate persoanele cu care lucrați atât din interiorul si din afara organizației lucrează împreună in timp real, pentru a crea si partaja conținutul utilizând aceleași instrumente Microsoft Office familiare pe care le utilizați zilnic.

  • Inteligenta si puncte de vedere

Inteligenta furnizata de Office Graph face ca SharePoint sa fie complet diferit. Cu noul SharePoint acasă (începând cu trimestrul 2 al anului 2016) puteți menține contactul cu toate echipele si proiecte diferite la care lucrați, prin fluxurile de activități si recomandări bazate pe asocierile dvs. cu alte persoane si conținutul la care acestea lucrează.

  • Securitate si conformitate la nivel de întreprindere

Astăzi, întreprinderile au nevoie de o soluții scalabila care îndeplinește cerințele de securitate si de conformitate, asigurând in același timp aplicarea politicilor unificate la fiecare volum de lucru si pe fiecare dispozitiv. SharePoint oferă cea mai buna securitate din aceasta clasa, cu peste un deceniu de experiența in crearea de programe software si servicii online pentru întreprinderi. Utilizatorii finali obțin productivitatea pe care au solicitat-o, in timp ce departamentul IT obține cerințele de securitate si conformitate in cloud pe care le solicita.

Puteți să procurați SharePoint in cloud ca oferta individuala sau ca parte a unei suite Office 365, caz in care, de asemenea, puteți obține acces la Exchange, OneDrive pentru business, Skype for Business.