breadcrumbs_revolution_theme

Parteneri tehnologici

Compania PRIDE SYSTEM permanent depune un efort la selectarea tehnologiilor cu care lucrează în funcție de relevanța si beneficiile pe care le pot aduce clienților si partenerilor, păstrând in același timp accentul pe maturitatea soluțiilor si suportul oferit in procesele operaționale

Suntem convinși că succesul proiectelor de infrastructura IT depinde in mare măsură de certificările echipelor de implementare si suport, precum si de experiența acumulata in proiecte similare. De-alungul timpului, specialiștii PRIDE SYSTEM au dobândit experiența consistenta pe tehnologiile de baza, pe care o punem la dispoziția Dvs. pentru a accelera maturizarea si eficientizarea proceselor IT din cadrul companiei. Echipele noastre de suport se remarcă printr-o vastă expertiză asupra soluțiilor oferite de companiile:

Microsoft Silver Partner

Pe parcursul a peste zece ani de parteneriat, am construit alături de Microsoft un parteneriat durabil si o relație profesionala strânsă, pentru a oferi clienților noștri acces permanent la tehnologie si servicii de cea mai buna calitate. Experiența îndelungată in implementarea soluțiilor Microsoft asigura echipei noastre competente transferabile, de la o soluție sau tehnologie la alta, care aduc plus valoare sistemelor construite.

MikroTik

Prin statutul de MikroTik Certified Partner, companie recunoscuta astăzi ca fiind una din cele mai avantajoase alternative la echipamente de rețea ca routere, switch-uri cu management si sisteme radio (wireless) foarte scumpe ce se afla la momentul actual pe piața. Deținem certificările si avem experiența necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru toate produsele Mikrotik RouterBOARD al unei dintre cele mai răspândite soluții de încredere pentru afacerea Dvs.

GlobeSSL

Prin statutul de GlobeSSL Authorized Reseller Dvs. obțineți cele mai accesibile certificate SSL larg răspândite si considerate ideale pentru afaceri online si e-commerce. Clienții Dvs. pot cumpăra cu încredere, știind ca datele lor personale vor fi protejate pe orice pagina securizata. Totodată Certificatele SSL ajuta acum la o poziționare mai buna in Google.

Bitdefender

Prin statutul de BitDefender Silver Certified Partner, deținem certificările si avem experiența necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru toate produsele al unei dintre cele mai performante si eficiente game de soluții de securitate informatica atestate pe plan internațional.

CISCO

Parteneriatul cu partenerul tehnologic Cisco Systems, lider mondial in domeniul echipamentelor de rețea are la baza dorința împărtășita de ambele companii de a aduce pe piața din Republica Moldova cea mai noua tehnologie in domeniul comunicațiilor

WHMCS

Prin statutul de WHMCS Authorized Reseller al celui mai complex si mai accesibil program de administrare hosting, comenzi, activări, facturi, plăți si suport tehnic cu interfața web total integrabila in orice tip de site si compatibila cu majoritatea funcțiilor cPanel. Avem experienta necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru soluția WHMCS cu ajutorul căreia administrarea unui business de hosting devine ușoară si profesionista.

HPE

Parteneriatul cu partenerul tehnologic Hewlett Packard Enterprise (HPE), deținem experiența si certificările necesare pentru a va asigura accesul la cea mai avansata tehnologie oferita de cea mai mare companie de tehnologie din lume si o recuperare a investiției pe termen lung clara. Pe parcursul anilor, am dezvoltat o relație de lucru foarte buna cu HPE, pentru ca Dvs. sa beneficiați de soluția perfecta, conform cererii Dvs. si la prețul corect

Macroscop