breadcrumbs_revolution_theme

Microsoft Dynamics CRM

CRM - Managementul relațiilor cu clienții. Este o categorie de soluții care vă permit să colectați, să urmăriți și să organizați informații despre clienții actuali și potențiali. Combinând aceste date într-un sistem centralizat, unitățile de afaceri pot obține toate informațiile la necesitate.

Creșteți vânzările, sporiți eficiența activităților de marketing si optimizați fiecare interacțiune cu clienții prin utilizarea unei soluții performante de management al relației cu clienții (CRM). Creșteți productivitatea echipei dvs. si facilitați procesul de adopție CRM cu ajutorul unei aplicații adaptate specificului activității, ce dispune de o interfață intuitiva, ușor de utilizat si de înțeles. Transformați informația in avantaj competitiv prin intermediul funcționalităților extinse, raportării în timp real oferite de Microsoft Dynamics CRM prin intermediul soluțiilor personalizate oferite de Solution4.

Solution4 dezvoltat pe Microsoft Dynamics CRM vă oferă accesul la toate informațiile despre clienții prin interfață familiara Microsoft Outlook sau web, fapt ce se reflecta într-o adopție facila de către utilizatori si in obținerea rapida a rezultatelor scontate.

Ce obțineți?

  • Transformarea afacerii într-o afacere dinamică
  • Monitorizarea afacerii, oportunităților pentru creșterea veniturilor și numărului de contracte
  • Dezvoltarea instrumentelor de marketing cu scopul de a crea o comunicare personalizată cu clienții, bazata pe preferințele fiecărui client in parte.
  • Creșterea calității serviciilor livrate de departamentul „Servicii Clienti" și gradului de satisfacție a clienților.
S4-Sales
Soluție pentru gestionare a
vânzărilor
S4-Edu
Soluție pentru gestionarea
centrelor educaționale
S4-IT
Soluție de gestionare a
serviciilor IT