breadcrumbs_revolution_theme

Microsoft Azure

Microsoft Azure este o platforma cloud deschisa si flexibila, care oferă toate componentele necesare pentru crearea, implementarea si gestionarea rapida a soluțiilor cloud. Platforma Cloud Azure oferă o gama larga de servicii bazate pe consum pentru diferite aplicații, soluții de calcul, soluții de storage si soluții de rețea. Puteți dezvolta aplicații utilizând orice limbaj de programare, instrument sau platforma; de asemenea puteți integra aplicațiile din cloud cu infrastructura IT existenta. Microsoft Azure este soluția complexă care combină perfect soluții on premise, soluții de virtualizare si soluții cloud.

Ce obțineți?

  • Compatibilitate cu orice sistem de operare si programare.
  • Serviciu permanent disponibil, fără întreruperi de activitate (garantat financiar, in cazul in care exista întreruperi de activitate, Microsoft garantează despăgubiri)
  • Integrare cu Office 365, pentru a putea utiliza mai ușor aplicațiile cu care utilizatorii sunt deja familiarizați.
  • Costuri mici de la începutul proiectului, plătiți cat consumați, TCO optim (reduceți sau creșteți costurile in funcție de cat consumați)
  • Licențe incluse. Scăpați de gestionarea acestora, prin intermediul Azure puteți folosi si mașini virtuale cu alte tipuri de licență decât Microsoft
  • Controlul resurselor alocate si scalabilitate

Construiți infrastructura! Programați mașini virtuale si aplicații rapid, integrate cu ce aveți on premise;

Dezvoltați aplicații moderne! Android, iOS si Windows la degetul mic, utilizând serviciile cloud integrate (web, mobile, media, soluții de business);

Analizați profesionist! Obțineți rapoarte bogate si customizate după preferințe;

Gestionați identitatea si accesul! Puteți crea semnături unice sincronizate intre conturile de Microsoft Azure, Office 365 si numeroase alte aplicații Saas (Salesforce, Google Apps, Dropbox, etc).


Va putem ajuta sa migrați la Microsoft Azure in timp util pentru dumneavoastră. Veți putea ușor utiliza serviciile cloud, alături de restul soluțiilor on premise pe care deja le aveți! Azure oferă libertatea totala de a alege si de a te adapta la evoluția pieței si de a deveni astfel, o organizație moderna orientata spre inovare si succes.