breadcrumbs_revolution_theme

Licente Microsoft OLP (Open License Program)

Programul Open License este destinat organizațiilor de orice dimensiune, oferind o modalitate simplă si rapidă: plata integrala a licențelor la momentul cumpărării. Cu Open License, companiile pot obține discount corespunzător nivelului de achiziții pentru licențele cumpărate prin acest program si o serie întreagă de alte avantaje.

Contractul Open License se deschide automat odată cu prima achiziție de licențe - order. Achiziția inițială trebuie sa fie de minim 5 licențe, de orice tip. Dar mărimea achiziției inițiale determină nivelul de discount al contractului Open, ce va fi valabil timp de 2 ani. Orice achiziții ulterioare efectuate sub același contract vor beneficia de nivelul de discount stabilit inițial. Orice achiziție ulterioara de licențe - reorder - va beneficia de reducerea stabilita la prima achiziție, conform volumului de licențe. Deși după 2 ani de la achiziția inițială expiră contractul Open License, licențele in sine vor rămâne valabile perpetuu. De fapt, expira numai nivelul de discount, nu si licențele achiziționate pe perioada contractului. O organizație poate avea simultan mai multe contracte Open License deschise, eventual cu nivele diferite de discount.

Ce obțineți?

  • Dovada de licențiere: contractul Open in format electronic accesibil la VLSC - Volume Licensing Service Center. Acolo se indică numărul si tipul licenței, plus un Authorization Number, in baza căruia se pot face comenzile ulterioare pe același nivel de discount. Tot la VLSC se pot gestiona si beneficiile adiționale.
  • Posibilitate de descărcare kiturilor de pe site-ul VLSC pentru instalarea produselor licențiate în baza contractului Open License.
  • Posibilitate de a obține reducere stabilita cu comanda inițială în cadrul organizației la procurarea licențelor prin Authorization Number contractului Open License încheiat.
  • Dovada licențierii prin Authorization Number care se păstrează electronic de catre Microsoft pe site-ul VLSC. În baza acestui cod unic, poate fu dedus numărul si tipurile de licențe achiziționate. În cazul pierderii unei licențe se poate emite o copie, spre deosebire de pachetele FPP.
  • Orice CD achiziționat in mod legal poate fi folosit ca suport de instalare.
  • Posibilitatea de downgrade, cu păstrarea dreptul a tuturor utilizatorului în cadrul unui contract să-și selecteze versiune a produsului.
  • Produsele licențiate prin Open License pot fi mutate de pe un calculator la altul, in funcție de specificul activității desfășurate la fiecare post de lucru la un moment dat.
  • Licențele sunt separate de kitul de instalare sau suportul fizic al acestuia
  • Pentru licențele Open License achiziționate împreună cu abonamentul de mentenanța Software Assurance, suportul tehnic e asigurat direct de Microsoft, nu de către firma care a livrat echipamentul hardware, cum este in cazul licențelor OEM.