breadcrumbs_revolution_theme

Integrare de sistem

In contextul economic actual, cu bugete alocate investițiilor IT&C in scădere, alternative pentru creșterea performantei, eficientizarea activității, scăderea costurilor, rămân puține. De aceea, o abordare integrata a sistemului IT&C, care sa îmbunătățească, sa adune si sa integreze date din toate procesele companiei, devine o soluție viabila pentru companii, cu impact pozitiv asupra rezultatelor financiare.

Ca integrator de soluții si servicii IT&C, specializat pe anumite domenii, aproape tot ce facem înseamnă - intr-un grad mai mic sau mai mare - integrare de sistem. In plus, experiența acumulata in proiecte ne oferă avantajul unui "know-how" de calitate in domeniu, asigurând clienților noștri, pe tot parcursul celor trei faze ale unui proiect, servicii de integrare a noilor soluții IT&C cu celelalte aplicații si infrastructura existenta.

Un exemplu tipic de integrare, specific proiectelor PRIDE SYSTEM, implica livrarea de soluții de infrastructura hardware, retelistica si software (inclusiv aplicații de management al infrastructurii), aplicații de comunicare si colaborare, soluții de tip CRM, ERP, BI etc. Toate aceste componente sunt dimensionate, încă din faza de stabilire a arhitecturii sistemului, pentru a funcționa optim împreună si pentru a putea fi dezvoltate echilibrat. Liantul este managementul de proiect, precedat de o viziune unitara a integratorului asupra întregului sistem.

In proiectele noastre, suntem permanent preocupati de:

  • intelegerea si abordarea proactiva a necesitatilor de business ale Dvs.
  • maximizarea returului investitiei Dvs. in solutiile si serviciile IT&C
  • masurarea si cresterea calitatii serviciilor pe care le prestam