breadcrumbs_revolution_theme

Get Genuine Windows Agreement

Legalizarea instalărilor Windows prin licențiere de volum

In fiecare an, milioane de utilizatori din întreagă lume devin victimele pirateriei software sau ale problemelor cu licență. Cel mai des la origine sunt PC-uri cu o copie Windows contrafăcută, piratată, ilegal pre-instalată - adică fără licență corespunzătoare. GGWA este acordul pentru legalizarea Windows prin licențiere de volum, destinat organizațiilor ce doresc sa elimine riscurile asociate licențierii incorecte.

Licențele GGWA for Small and Medium Organization - disponibile numai in licențierea de volum - se identifica prin: FQC-09478: WinPro 10 SNGL OLP NL Legalization GetGenuine

Ce obțineți?

  • Contractul pentru minim 5 licențe, fără limita superioara de comanda.
  • La semnarea contractului, se generează un Agreement Number la prima comanda, pe baza căruia clientul poate plasa comenzi suplimentare pe parcursul a doi ani de zile.
  • La fiecare comanda, clientul primește o confirmare electronica a comenzii. Această confirmare electronică, contractul, facturile de la reseller si dovezile de plata a facturilor constituie, cumulativ, elemente de demonstrare si verificare a deținerii licenței, care trebuie păstrate.
  • Pentru accesul la versiunile viitoare ale Windows, clienții pot adăuga abonamentul SA prin Open License sau Select License in termen de maxim 90 de zile de la achiziția GGWA.
  • Include drept de downgrade. in cazul in care clientul folosește o versiune anterioara celei curente, GGWA legalizează folosirea sistemului de operare Windows până la versiuni Windows 95 inclusiv.
  • Este suficient un singur kit pentru toate PC-urile licențiate prin GGWA, folosind o singura cheie de volum VLK, asignata la suportul media cumpărat. Cheia de activare (PK – Product Key) se primește la cerere de la Microsoft InfoCenter Romania (puteți discuta in limbile română sau engleza) sau de la VLSC Support (puteți discuta/scrie in limbile engleza, franceza sau germana) pe baza numărului de contract.
  • Licențele achiziționate prin GGWA sunt perpetue
  • În baza contractului GGWA, se pot licenția si afiliați ai companiei client titulare a contractului, daca exista o participație comuna intre entitățile afiliate de cel puțin 50%.

În baza contractului GGWA, se pot licenția si afiliați ai companiei client titulare a contractului, daca exista o participație comuna intre entitățile afiliate de cel puțin 50%.

Revânzarea licențelor este interzisa.

Suportul media de instalare nu este inclus (nu exista nici posibilitate de download). Pentru versiunea curenta (N), kit-ul poate fi achiziționat separat, contra cost, prin comanda la adresa eOpenmedia@msdirectservices.com. Kit-ul costa aproximativ 17 Euro (TVA inclus), iar livrarea durează 5-7 zile lucrătoare. Plata se face cu card si se primește factura.

Licențele achiziționate prin GGWA, nu includ eticheta COA. Certificate of Authenticity este un element distinctiv care demonstrează legitimitatea instalării pentru software-ul licențiat OEM.

Licențele OEM de Microsoft Windows nu mai pot fi folosite pentru legalizarea bazei instalate de PC-uri. Conform System Builder License Agreement, punctul 5, entitatea care desface cutia OEM trebuie sa preinstaleze si sa livreze calculatorul cu licența OEM pre-instalata.