breadcrumbs_revolution_theme

Cloud Solutions

Microsoft Office 365

Cu Office 365 aveți întotdeauna cele mai recente versiuni ale aplicațiilor Office familiare, indiferent ce dispozitiv utilizați: PC sau Mac, tableta sau telefon, economisiți pana la 90% din costul licențelor pachetelor de oficiu standard

Ca alternativa reala a pachetelor de licențe standarde pentru oficiu contra unui pret de 476$, propunem închirierea acestora începând cu 6.4$ lunar (cu achitarea anuala) pentru fiecare utilizator a Office 365

Microsoft Azure

Microsoft Azure este o platforma de Cloud deschisa și flexibila care va permite sa dezvoltați, sa implementați și sa gestionați rapid aplicații într-o rețea globala de centre de date gestionate Microsoft. Dezvoltați aplicații folosind orice limbaj, instrument sau cadru. Puteți integra aplicațiile publice din Cloud in mediul IT existent

Windows Intune

Microsoft Intune este o soluție de management in cloud care se adresează, in primul rând, întreprinderilor mici si mijlocii si prestatorilor de servicii care doresc sa gestioneze pana la 500 de calculatoare care rulează un sistem de operare Windows. Distribuția se face printr-un sistem de abonament, in care se stabilește un cost lunar fix/PC iar durata minima de abonare este de un an. Sistemul de operare Windows este de asemenea inclus in pachet.

Microsoft Intune, consola de administrare bazata pe web va oferă posibilitatea de a gestiona in mod eficient si simplu atât PC-urile din organizația dvs. cat si dispozitivele Windows Phone 8, Apple iOS si Android. Puteți încarcă si publica pachete software, puteți configura si rula politici de management si securitate si puteți face inventarul activelor hardware si software ale companiei fără a avea nevoie de o infrastructura on-premises.

CRM Online

Microsoft Dynamics CRM Online este versiunea in cloud a Microsoft Dynamics CRM 2011.

Cu Microsoft Dynamics CRM Online veți beneficia de un software tip CRM puternic, livrat ca un serviciu cloud de la Microsoft, ce oferă utilizatorilor acces instant, de oriunde.

Licențiere:

Fiind un serviciu in cloud, licențierea este de tip subscripție. In cazul contractelor de volum, Microsoft Dynamics CRM Online este eligibil pentru achiziție prin Enterprise Agreement si Campus & School Agreement. In completarea achiziției de software Microsoft Dynamics CRM Online, Softline va oferă asistenta si consultanta pentru implementarea cu succes a soluției Microsoft Dynamics CRM Online in compania dvs.

Project Online

Ca parte integranta a Office 365, Project Online oferă aproape toate funcțiile de proiectare si de gestionare a portofoliului prin intermediul browser-ului. Aceasta soluție noua, bazata pe cloud, oferă multe din aceleași caracteristici si beneficii ca si Project Server 2013 instalat local.

Visio Online

Simplificați si comunicați informații complexe cu diagrame legate la date, pe care le puteți crea cu doar câteva clicuri. Visio face mai simple diagramele, indiferent daca doriți sa capturați rapid o schema logica pentru care ați făcut brainstorming pe o tabla alba, sa mapati o rețea IT, sa construiți o organigrama, sa documentați un proces de business sau sa desenați un plan de nivel, Visio va ajuta sa lucrați vizual.

Services Provider License Agreement (SPLA)

(SPLA) este pentru furnizorii de servicii si pentru furnizorii independenți de software (ISV) care doresc sa acorde licențe celor mai noi produse eligibile Microsoft pentru a furniza servicii de software si de a găzdui aplicații pentru clienții finali.