breadcrumbs_revolution_theme

Cloud Computing

Transformarea IT-ului dintr-un furnizor de aplicații si suport într-un furnizor de servicii

Departamentul IT devine furnizorul tuturor serviciilor IT din organizație, care pot fi dezvoltate, personalizate si scalate rapid, funcție de cerințele de afaceri;

Departamentul IT pune la dispoziția afacerii instrumentele de care are nevoie pentru începerea unui proiect nou, extinderea sau comprimarea activității, deschiderea unei unități noi, integrarea unei companii achiziționate, etc.

Departamentului IT poate să monitorizeze utilizarea serviciilor IT in organizație si sa factureze fiecare departament, funcție de serviciile folosite.

Ce obțineți?

  • Creșterea flexibilității afacerii
  • Siguranța și încredere
  • Control total si stabil asupra propriilor date, aplicații si resurse, precum si a modului in care acestea sunt accesate, in condiții de siguranța si încredere.
  • Scăderea costurilor printr-un data center ce necesita cu până la 85% mai puține servere, switchuri. Costurile aferente consumului de energie, depozitare si mentenanță, scad cu pana 80%.
  • Creșterea satisfacției utilizatorilor finali prin acces securizat, de oriunde, la toate resursele de care au nevoie si adaptarea rapida a serviciilor la nevoile lor punctuale.

Soluții din portofoliul nostru:

Microsoft Office 365, Windows Azure, Windows Intune , CRM Online, Project Online, Visio Online, Services Provider Open Value Subscription - inchiriere de software Microsoft